Berichtenfunctie

U wilt aandacht geven en een patiënt wil gehoord worden. Hoe krijgt u balans tussen uw tijdsinvestering en de tevredenheid van de patiënt? 

Niet alle communicatie hoeft over de telefoon te gaan.

Het eerste contact vaak wel, maar het terugbellen met een advies of de mededeling dat een recept klaarligt, hoeft niet! Dat kost onnodig veel tijd. 

Patiënten kunnen best wat zelfstandiger acteren. Geef hen de kans met een goed zelfzorgadvies, wat u via een Thuisarts.nl bericht naar hen toe stuurt.  

Moeder is de herhaling….

Natuurlijk is telefonisch contact met de patiënt soms noodzakelijk. 

Met de berichtenfunctie in Sendi kunt u heel gemakkelijk en veilig een bericht sturen naar de patiënt. In dit bericht kunt u de gemaakte afspraak bevestigen, een zelfzorgadvies delen of de patiënt vragen om langs te komen bij de praktijk om iets op te halen. 

Moeder is de herhaling van de boodschap… en hoewel opvoeden niet zo aardig klinkt, zou het fijn zijn als men wat vaker op Thuisarts.nl kijkt. Informeer uw patiënten door hen het juiste voorbeeld te geven.   

Dit alles niét omdat we te lui zijn om de telefoon op te nemen, maar wel omdat de juiste zorg op de juiste plek moet komen. En zeker de zelfzorg.  

Zo kan de kostbare tijd gebruikt worden voor de zwaardere zorgvragen  

Houd de regie!

In tegenstelling tot e-mail of het portaal, kan de patiënt niet reageren op uw bericht. Zo houdt u de regie.  

Wist u dat onze klanten in gemiddeld 41,5% van de fotoconsulten reageert met een Sendi-SMS, in plaats van dat ze telefonisch contact opnemen? Dat bespaart nog eens tijd! 

Hoe u zeker weet of de patiënt het bericht wel heeft ontvangen én gelezen? Simpel! Dit ziet u in een oogopslag terug in Sendi. Zodat u zeker weet dat uw advies is ontvangen, maar ook zodat u actie kunt ondernemen als de patiënt na 24 of 48 uur het bericht nog steeds niet heeft geopend. 

Probeer Sendi nu gratis!

Wilt u ook efficiënter werken binnen uw praktijk? Probeer Sendi nu twee maanden volledig gratis en beslis zelf of u het de investering waard vindt. 95% van de praktijken die u voor gingen, vonden in ieder geval van wel!

Onderzoek naar het effect van fototriage op het primaire zorgproces

Onderzoeksrapport Ir. Jasper J.G. Buschgens

Onafhankelijk onderzoek heeft de waarde van fototriage binnen de spoedpost in beeld gebracht. 

Wilt u het volledige onderzoek ontvangen? Vul dan hieronder uw naam en e-mailadres in, dan sturen wij het naar u op.