Eenvoudig, veilig, efficiënt

Sendi ook zonder integratie?!

Vanzelfsprekend is Sendi ook zonder integratie te gebruiken.

De voordelen van Sendi blijven natuurlijk hetzelfde. Gemak, veiligheid en snelheid blijven gegarandeerd. Dit is handig voor die klanten, die een stand alone applicatie willen of een HIS of ander systeem hebben, waar we nog niet mee gekoppeld zijn.

Integratie of niet, wij beloven dat Sendi de meest makkelijke manier is om met uw patiënten te communiceren. 

Efficiënt voor de praktijk, eenvoudig voor de patiënt

Voor de patiënten blijft de beleving hetzelfde, wel of geen integratie. Via een simpele SMS kan men een foto of video uploaden of berichten van de praktijk ontvangen.

Het antwoord op hun vraag kan via een sms vanuit de praktijk ontvangen worden. Denk aan zelfzorgadvies of een andere mededeling.

Ook zonder integratie kunt u uw praktijk én uw patiënten van dienst zijn!

Wilt u het zelf uitproberen, probeer Sendi dan vrijblijvend twee maanden gratis uit. 

Reviews van huisartsen

Huisartsenpraktijken die gebruikmaken van Sendi ervaren een verbeterde efficiëntie en tijdsbesparing in hun dagelijkse werkzaamheden. Sendi zorgt voor een soepel en gestroomlijnd proces, wat resulteert in betere zorg voor patiënten.

Drs. E.H. Krutwagen
Huisarts - Provincie Zuid-Holland
Lees verder
Het is echt zo'n makkelijk systeem. Vele malen makkelijker dan hoe we het hiervoor deden! We blijven er absoluut mee werken.
Drs. L.M. Voorkamp
Huisarts - Regio Den Haag
Lees verder
Ons doel van het gebruik is het makkelijk en veilig delen van foto´s en tijdsbesparing voor de patiënt. Eenvoud voor arts en patiënt is een grote toegevoegde waarde.
Natasja
Doktersassistente - Regio Rotterdam
Lees verder
Ik kan jullie alleen maar tienen geven op het gebied van het product. Wij zijn uiterst tevreden. Ik raad Sendi aan iedereen aan.
Michelle van Herk
Praktijkmanager - Regio Eindhoven
Lees verder
Het gemak dat wij ervaren is groot. Naast dat we minder mensen op het spreekuur hebben kunnen we dankzij Sendi patiënten ook sneller geruststellen.

Probeer het zelf en laat het zien aan uw collega's

Vraag een Sendi demo account aan!

Door een Sendi demo account te starten kunt u precies zien hoe gemakkelijk Sendi is. U krijgt toegang tot uw eigen Sendi omgeving, waardoor u zelf Sendi kan ervaren en het kan laten zien aan uw collega’s.

Laat uw e-mailadres hieronder achter. Wij maken een demo account voor u aan en sturen zo snel mogelijk de inloggegevens per mail aan u toe.

Vraag uw gratis proefperiode aan!

Ontdek vandaag nog de voordelen van Sendi voor uw huisartsenpraktijk. Start een proefperiode en ervaar zelf hoe deze oplossing uw werk efficiënter maakt en de druk op de praktijk verlaagt. Zo houdt u meer tijd over voor patiënten die complexere zorgvragen hebben.

Een proefperiode is geheel vrijblijvend en stopt automatisch. Daarnaast rekenen wij voor de integratie met Medicom geen extra kosten.

Onderzoek naar het effect van fototriage op het primaire zorgproces

Onderzoeksrapport Ir. Jasper J.G. Buschgens

Onafhankelijk onderzoek heeft de waarde van fototriage binnen de spoedpost in beeld gebracht. 

Wilt u het volledige onderzoek ontvangen? Vul dan hieronder uw naam en e-mailadres in, dan sturen wij het naar u op.