Eenvoudig, veilig, efficiënt

Nog efficiënter communiceren dankzij integratie met Medicom

De integratie van Sendi en Medicom biedt huisartsen en praktijkassistenten een efficiënte en veilige manier om beeld te beoordelen. De naadloze samenwerking tussen beide systemen verbetert het gebruiksgemak van Sendi.

Door de integratie zijn medewerkers direct ingelogd in Sendi en zijn foto’s direct beschikbaar vanuit het patiëntendossier.

Efficiënt voor de praktijk, eenvoudig voor de patiënt

Medicom is het toonaangevende Huisarts Informatie Systeem (HIS) van PharmaPartners. Dit HIS wordt door een groot deel van de Nederlandse huisartsen gebruikt bij het beheren van patiëntinformatie, het plannen van afspraken en het uitwisselen van gegevens met andere zorgverleners. Dankzij de integratie met Sendi worden de ingezonden foto’s van patiënten en terugkoppeling vanuit de praktijk eenvoudig onderdeel van het bestaande patiëntendossier. 

Door de koppeling is het overtypen van patiëntgegevens zoals het telefoonnummer verleden tijd.

Voordelen van de integratie

Verbeterde efficiëntie

De integratie zorgt ervoor dat de foto's direct beschikbaar zijn vanuit het patiëntendossier, waardoor foto's niet meer afzonderlijk geüpload hoeven te worden naar het HIS. Dit scheelt vooral assistenten heel veel tijd.

Tijdwinst

Huisartsen en praktijkassistenten kunnen met één klik op de Sendi-tegel in het Zorgplein direct toegang krijgen tot het Sendi-portaal, zonder afzonderlijk in te loggen of patiëntgegevens over te typen.

Veiligheid & privacy

De verbinding tussen Sendi en Medicom is beveiligd en voldoet aan de nieuwste privacyvoorschriften en -regels, zodat de uitwisseling van patiëntinformatie veilig verloopt.

Probeer het zelf en laat het zien aan uw collega's

Vraag een Sendi demo account aan!

Door een Sendi demo account te starten kunt u precies zien hoe gemakkelijk Sendi is. U krijgt toegang tot uw eigen Sendi omgeving, waardoor u zelf Sendi kan ervaren en het kan laten zien aan uw collega’s.

Laat uw e-mailadres hieronder achter. Wij maken een demo account voor u aan en sturen zo snel mogelijk de inloggegevens per mail aan u toe.

Reviews van huisartsen

Huisartsenpraktijken die al gebruikmaken van de integratie tussen Sendi en Medicom ervaren een verbeterde efficiëntie en tijdsbesparing in hun dagelijkse werkzaamheden. De naadloze samenwerking tussen de twee systemen zorgt voor een soepel en gestroomlijnd proces, wat resulteert in betere zorg voor patiënten.

Drs. E.H. Krutwagen
Huisarts - Provincie Zuid-Holland
Lees verder
Het is echt zo'n makkelijk systeem. Vele malen makkelijker dan hoe we het hiervoor deden! We blijven er absoluut mee werken.
Drs. L.M. Voorkamp
Huisarts - Regio Den Haag
Lees verder
Ons doel van het gebruik is het makkelijk en veilig delen van foto´s en tijdsbesparing voor de patiënt. Eenvoud voor arts en patiënt is een grote toegevoegde waarde.
Natasja
Doktersassistente - Regio Rotterdam
Lees verder
Ik kan jullie alleen maar tienen geven op het gebied van het product. Wij zijn uiterst tevreden. Ik raad Sendi aan iedereen aan.
Michelle van Herk
Praktijkmanager - Regio Eindhoven
Lees verder
Het gemak dat wij ervaren is groot. Naast dat we minder mensen op het spreekuur hebben kunnen we dankzij Sendi patiënten ook sneller geruststellen.

Sluit nu een proefabonnement op Sendi af


Ontdek vandaag nog de voordelen van Sendi en de integratie met Medicom voor uw huisartsenpraktijk. Start een proefperiode en ervaar zelf hoe deze geïntegreerde oplossing uw werk efficiënter maakt en de druk op de praktijk verlaagt. Zo houdt u meer tijd over voor patiënten die complexere zorgvragen hebben.

Een proefperiode is geheel vrijblijvend en stopt automatisch. Daarnaast rekenen wij voor de integratie met Medicom geen extra kosten.

Probeer Sendi gratis uit!