Voortgekomen uit de praktijk

Ons Verhaal

De combinatie van de bedrijfskundige en IT ervaring van Megan Oosterbaan (oprichter) samen met de input en ervaring in de huisartsenzorg van haar moeder, hebben geleid tot het ontstaan van Medi-Link en Sendi.

Werkdruk verlagen

Éen van de speerpunten van de vele gesprekken tussen moeder en dochter was het vinden van een veilige en vooral simpele oplossing voor het ontvangen van foto’s. De reden hiervoor was de overtuiging, dat niet alle consulten op een spreekuur noodzakelijk zijn en wellicht door het zien van een foto digitaal konden worden afgehandeld.

Vanuit deze gedachte is Sendi ontstaan en uitgegroeid tot een communicatieplatform, waarbij gemakkelijk berichten naar patiënten gestuurd kan worden, beeld opgevraagd en vragenlijsten kunnen worden toegevoegd. 

Lees meer over waarom Sendi ook bij uw praktijk past

Sendi helpt uw praktijk

Wij zijn een echt familiebedrijf met korte lijnen. Hierdoor kunnen wij snel schakelen en feedback direct verwerken. 

Ondertussen zijn we veel meer dan een triagetool geworden. We bieden de mogelijkheid om patiënten (ook zonder foto) een bericht te sturen met informatie (bijv. advies van Thuisarts.nl) of een andere mededeling. Na beoordelen van een foto kan er worden medegedeeld of er een consult nodig is, of een zelfzorgadvies voldoende is of dat de medicatie bij de apotheek klaarligt.

Vraag ook eens bij nieuwe patiënten een foto van het ID op, om de mensen in te kunnen schrijven in de praktijk. Dit wordt allemaal bewaard. Verkort de wachtrij aan de telefoon en aan de balie!

Omdat we zo overtuigd zijn van Sendi bieden we proefperiodes aan, welke in 95% van de gevallen overgaan in een abonnement.

Ons team

Het team van Medi-Link is gepassioneerd over het verbeteren van de zorg. Wij zetten ons in om innovatieve oplossingen te ontwikkelen die de werkdruk verlagen en de kwaliteit van zorg verbeteren. Samen kunnen we helpen om eerstelijnszorg te verbeteren. Daar staan we voor.

Megan Oosterbaan

CEO/Oprichter

Michel Westerbeek

Sr. developer / IT support

Michiel van den Broeke

Sr. developer/Creative consultant

Marja Pronk

Project Manager

Erna van der Linden

Vertegenwoordiger

Probeer het zelf en laat het zien aan uw collega's

Vraag een Sendi demo account aan!

Met een demo account kunt u inloggen in de demo omgeving van Sendi. Hier kunt u zelf ervaren hoe Sendi werkt door sms’jes te versturen en foto’s te uploaden. Ook kunt u het eenvoudig laten zien aan uw collega’s!

Laat uw e-mailadres hieronder achter. Wij maken een demo account voor u aan en sturen zo snel mogelijk de inloggegevens per mail aan u toe.