Integraties

Sendi is geïntegreerd met Nederlands grootste HIS en HAPis leveranciers, maar kan ook heel goed los gebruikt worden. Sendi is de digitale oplossing om triage en opvolging van hulpvragen te verbeteren. Sendi wordt steeds gebruiksvriendelijker én meer uitgebreid.

Medicom Integratie

De integratie van Sendi en Medicom biedt huisartsen en praktijkassistenten een efficiënte en veilige manier om beeld te beoordelen. De naadloze samenwerking tussen beide systemen verbetert het gebruiksgemak van Sendi.

Door de integratie zijn medewerkers direct ingelogd in Sendi en zijn foto’s direct beschikbaar vanuit het patiëntendossier.

Lees meer over de Medicom integratie

Sanday Integratie

In 2023 is het zover: de integratie tussen Sendi en Sanday gaat live! Deze samenwerking biedt huisartsen en praktijkassistenten een efficiënte en veilige manier om beeld te ontvangen, beoordelen en bewaren. De naadloze samenwerking tussen beide systemen verbetert het gebruiksgemak van Sendi.

Door de integratie zijn medewerkers direct ingelogd in Sendi en zijn foto’s direct beschikbaar vanuit het patiëntendossier. Meer weten? Lees dan snel verder!

Lees meer over de Sanday integratie

Topicus Integratie

De integratie tussen Sendi en VIPLive SpoedEPD biedt huisartsenposten een efficiënte en veilige manier om triage te verrijken met beeld.

Wist u al dat ruim 4.000.000 mensen toegang hebben tot Sendi in de ANW-zorg?

Lees meer over de Topicus integratie

Zonder Integratie

Vanzelfsprekend is Sendi ook zonder integratie te gebruiken.

De voordelen van Sendi blijven natuurlijk hetzelfde. Gemak, veiligheid en snelheid blijven gegarandeerd. Dit is handig voor die klanten, die een stand alone applicatie willen of een HIS of ander systeem hebben, waar we nog niet mee gekoppeld zijn.

Door deze optie is Sendi ook te gebruiken voor organisaties/systemen buiten de zorg om.

Lees meer over hoge kwaliteit foto’s