Voordelen

Hét recept voor uw praktijk.

We hebben van alles om uw werk gemakkelijker te maken én uw patiënten tevreden te stellen. 

Veilig, simpel en snel, het lijkt Sendi wel!

Heeft u zelf ook een innovatief idee, feedback of issue? Laat het ons weten!

Anamnestische vragenlijsten

Wat als u het triageproces efficiënter en effectiever kunt inrichten? Wat als de doktersassistente ondersteund kan worden met anamnestische vragenlijsten zodat zij niet alle vragen telefonisch hoeft te stellen? Met de klacht specifieke vragenlijsten in Sendi worden gesprekstijden verkort, het triageproces geoptimaliseerd en worden zorgvragen direct afgehandeld.

Lees meer over anamnestische vragenlijsten

Automatische vertaalfunctie

Niet alle patiënten in Nederland beheersen de Nederlandse taal. Een taalbarrière maakt het soms lastig om goede zorg te leveren.

Daarom communiceert u via Sendi in de eigen taal van de patiënt door middel van ‘automatische vertalen’.

Lees meer over het automatisch vertalen in Sendi

Berichtenfunctie

Op de huisartsenpraktijk vliegen de dagen om. Assistentes en huisartsen zijn druk in de weer om alle patiënten zo goed mogelijk te helpen. Als er ergens tijdswinst te behalen valt, is dat alleen maar mooi meegenomen. Met de Sendi berichtenfunctie besteedt u minder tijd aan onbeantwoorde telefoontjes of (te) lange telefoongesprekken om iets uit te leggen.

Lees meer over de berichtenfunctie

Hoge kwaliteit foto's

Vindt u het soms ook lastig om te bepalen of een fysiek consult noodzakelijk is? Of eist de patiënt een afspraak op het spreekuur, terwijl dit volgens u niet direct nodig is? Een foto biedt in zulke gevallen uitkomst: twijfel bij u als zorgverlener wordt weggenomen en de patiënt voelt zich serieus genomen en is ook eerder gerustgesteld.

Lees meer over hoge kwaliteit foto’s

Korte video

Is uw praktijk verantwoordelijk voor het leveren van een goede triage? Hoe lastig is dit wel niet bij taalbarrières en andere obstakels in de communicatie? Ondersteuning van uw personeel aan de telefoon kan een fantastische bijdrage leveren aan werkplezier, veiligheid én patiënttevredenheid. De moeite waard, nietwaar?

Lees meer over korte video

Veilig werken met Sendi

We zien dat er vaak nog privacygevoelige informatie via e-mail of WhatsApp met elkaar of met patiënten wordt gedeeld, ondanks dat dit niet veilig is. Met de huidige drukte is het begrijpelijk.

Maar wat als het veiliger, sneller én makkelijker kan?

Lees meer over veilig werken met Sendi