NIEUW: Geïntegreerd met Medicom

Zo werkt Sendi voor huisartsenpraktijken

Bij Medi-Link weten we uit de praktijk hoe kostbaar uw tijd als (eerstlijns) zorgverlener is. Dat is precies de reden waarom we Sendi hebben ontwikkeld. Dit platform stelt u in staat om uw patiënten de best mogelijke zorg te bieden, zonder dat voor elk consult een fysiek bezoek aan de praktijk nodig is. U behoudt de hoge zorgkwaliteit en aandacht voor de patiënt, op een manier die zowel eenvoudig, veilig als efficiënt is.

Zo bespaart u tijd in uw praktijk met Sendi:

1. Ontvangst van zorgvraag

Uw patiënt neemt contact op met een zorgvraag.

2. Beoordeling door assistent

De praktijkassistent beoordeelt de noodzaak van een fysiek consult en overweegt een online consult.

3. Optie voor online consult

Indien fysiek consult niet direct nodig lijkt, vraagt de assistent de patiënt om foto’s van de klacht of aandoening op te sturen.

4. Veilige verbinding

De gehele communicatie is beveiligd en voldoet aan de huidige privacyvoorschriften en -regels.

5. Hoge gebruiksvriendelijkheid

De patiënt ontvangt een SMS met een beveiligde link voor het versturen van de foto’s. De patiënt heeft hiervoor geen account, wachtwoord of DigiD nodig. Door de eenvoud van het systeem is Sendi door vrijwel iedereen te begrijpen.

6. Hoge kwaliteit foto's

De foto’s zijn van hoge kwaliteit en daardoor goed te beoordelen. Daarnaast kunt u met de beeldsoftware van Sendi foto’s nauwkeurig inzoom en de belichting en andere aspecten aanpassen voor een optimale beoordeling.

7. Instructies en terugkoppeling in moedertaal

Sendi is beschikbaar in 12 talen waaronder Pools, Arabisch en Spaans zodat de patiënt in de eigen moedertaal instructies ontvangt. Na het uploaden van de foto’s wordt een actuele terugkoppeling in de moedertaal gegeven.

8. Artsenbeoordeling

Op basis van de foto’s en aanvullende informatie maakt de arts een beoordeling en geeft medisch advies, schrijft medicatie voor en/of geeft behandeladvies. Deze terugkoppeling kan via Sendi direct worden gedeeld met de patiënt via een SMS-bericht. Indien nodig, kan een afspraak voor een aanvullend praktijkbezoek worden gemaakt.

Probeer het zelf

Zelf ervaren hoe makkelijk het is voor uw patiënten om foto’s op te sturen? Dat kan! Vul hieronder uw mobiele telefoonnummer (06-) in en u ontvangt van ons een SMS.

Uiteraard gebruiken we uw telefoonnummer nergens anders voor en slaan we uw foto’s niet op.

Voordelen voor de praktijk

Voordelen voor de patient

Minder werkdruk, betere zorg. Probeer Sendi één maand gratis uit!

Sendi maakt het mogelijk om meer tijd en aandacht te besteden aan de zorgverlening, de veiligheid van patiënten te waarborgen en het aantal onnodige praktijkbezoeken te verminderen. Dit draagt allemaal bij aan een minder stressvolle omgeving voor zowel zorgverleners als patiënten. Sluit vandaag nog een vrijblijvend proefabonnement af voor uw praktijk.

Samenwerking PharmaPartners & Medi-Link

Integratie Medicom

Medicom en Sendi zijn geïntegreerd!

Zo wordt het nog makkelijker om gebruik te maken van Sendi. Meer weten? Klik dan op onderstaande knop.