Eenvoudig, veilig, efficiënt

Snellere en efficiëntere zorg op huisartsenposten met Sendi

Sendi biedt huisartsenposten een effectieve en veilige manier om fotoconsulten te beoordelen. Met Sendi fotoconsult kunnen triagisten op een snelle en eenvoudige manier foto’s opvragen, die op afstand door de triagist zelf of de arts beoordeeld worden. Dankzij Sendi wordt de urgentie beter beoordeeld, verbetert de communicatie in het beoordelingsproces en wordt het aantal fysieke consulten fors verminderd.

Hoe werkt Sendi bij huisartsenposten?

Wanneer een patiënt contact opneemt met de HAP, kan de triagist vragen om via Sendi een foto van de klacht te sturen. De patiënt heeft hiervoor geen account, app of DigiD inlog nodig. Via de beveiligde link in een SMS kan de patiënt eenvoudig foto’s uploaden.

De foto kan direct tijdens het telefoongesprek beoordeeld worden of, als er geen vermoeden van spoed is, het fotoconsult wordt ingepland voor later. 

Na beoordeling door de arts of triagist wordt een passende vervolgactie genomen. Denk hierbij aan het geven van zelfzorgadvies incl. vangnet, het voorschrijven van medicatie of het verzoek om langs te komen op de huisartsenpost voor een consult.

Waarom Sendi voor huisartsenposten?

Snellere beoordeling van urgentie

Met Sendi kunnen huisartsenposten snel en efficiënt beoordelen of een patiënt spoedeisende zorg nodig heeft. Vermoeden van spoed? Beoordeel de foto direct tijdens het telefoongesprek. Geen vermoeden van spoed? Plan het fotoconsult in op een later moment zodat arts of triagist op een geschikt moment kan beoordelen.

Minder fysieke consulten

Door het gebruik van fotoconsulten via Sendi kunnen huisartsenposten bepalen of een patiënt daadwerkelijk langs moet komen voor een consult. Hierdoor worden onnodige consulten voorkomen, wat resulteert in een lagere werkdruk voor de medewerkers en minder wachttijden voor patiënten.

Veiligheid & privacy

Sendi waarborgt de veiligheid en privacy van patiënten en hun gegevens. Het platform is ontworpen om te voldoen aan de nieuwste privacyvoorschriften en -regels, zodat de uitwisseling van patiëntinformatie veilig en vertrouwelijk verloopt.

Hogere kwaliteit van zorg

Sendi maakt het gemakkelijk voor triagisten om de foto's en beoordelingen van patiënten te delen met artsen. Door een betere en efficiëntere communicatie tussen de medewerkers wordt een hogere kwaliteit van zorg geleverd.

Voordelen voor de HAP

Voordelen voor de patiënt

Reviews van huisartsenposten

Over het algemeen zijn de ervaringen van onze klanten en die van patiënten hetzelfde: gemakkelijk in gebruik, snel, duidelijk en veilig. Wij zijn trots op deze reviews!

Marion Vervoort
Teamleider HAP - Regio Gouda
Lees verder
De triagist heeft met Sendi de hulp van een extra visueel. Het fijne is ook dat het oordeel uitgesteld kan worden. Zo hoef je niemand te storen.
Daniëlle Noorlander
Teamleider HAP - Regio Rotterdam
Lees verder
Sendi vergroot het werkplezier van de triagiste door de toegevoegde afwisseling. Dankzij Medi-Link kunnen wij consulten voorkomen. We besparen op tijd en kosten.
Linda de Bruin
Teamleider HAP - Regio Veldhoven
Lees verder
Iedereen kan met Sendi werken zonder ingewerkt te hoeven worden! Een belangrijk onderdeel van de applicatie is het terug kunnen reageren middels SMS, en zien dat het bericht gelezen is.
Vorige
Volgende

Meer weten over Sendi?

Wilt u meer weten over Sendi of heeft u vragen bijvoorbeeld over de implementatie van Sendi bij een huisartsenpost? Neem dan vooral contact met ons op. Wij staan voor u klaar en komen graag bij u langs om een demonstratie te geven van ons fotoconsult.

Zet vandaag nog de stap naar een efficiënter werkproces op uw huisartsenpost! Ontdek zelf hoe Sendi de werkdruk verlicht en de patiënten sneller en effectiever helpt.

Onderzoek naar het effect van fototriage op het primaire zorgproces

Onderzoeksrapport Ir. Jasper J.G. Buschgens

Onafhankelijk onderzoek heeft de waarde van fototriage binnen de spoedpost in beeld gebracht. 

Wilt u het volledige onderzoek ontvangen? Vul dan hieronder uw naam en e-mailadres in, dan sturen wij het naar u op.