Zo werkt Sendi voor huisartsenpraktijken

Minder werkdruk, betere zorg

U wilt al uw patiënten de beste zorg leveren. Meer tijd voor de patiënt, vooral bij de complexere zorgvragen. Gebruik Sendi om de druk op het spreekuur te verlichten. Zonder dat u hoeft in te leveren op kwaliteit of patiënttevredenheid.

Zo bespaart u tijd in uw praktijk met Sendi:

1. Ontvangst van zorgvraag

Uw patiënt neemt contact op met een zorgvraag.

2. Beoordeling door assistent

De praktijkassistent beoordeelt de noodzaak van een fysiek consult en overweegt een digitaal consult.

3. Foto's voor beoordeling op afstand

Indien fysiek consult niet direct nodig lijkt, stuurt de assistent de patiënt een verzoek om foto’s of een korte video. Eventueel voegt de assistent een specifieke vragenlijst toe.

4. Veilige verbinding

De gehele communicatie is beveiligd en voldoet aan de huidige privacyvoorschriften en -regels.

5. Geen app of DigiD nodig

De patiënt ontvangt een SMS met een beveiligde link voor het versturen van de foto’s. De patiënt heeft hiervoor geen account, wachtwoord of DigiD nodig. Door de eenvoud van het systeem is Sendi door vrijwel iedereen te begrijpen.

6. Communicatie in moedertaal

Sendi is beschikbaar in 13 talen waaronder Pools, Arabisch en Spaans zodat de patiënt in de eigen moedertaal instructies ontvangt. Alle communicatie, ook het geschreven advies van de huisarts, wordt automatisch vertaald naar de eigen taal.

7. Hoge kwaliteit foto's

Het beeldmateriaal is van hoge kwaliteit en daardoor goed te beoordelen. Daarnaast kunt u met de beeldsoftware van Sendi foto’s nauwkeurig inzoom en de belichting en andere aspecten aanpassen voor een optimale beoordeling.

8. Integratie Thuisarts.nl

Op basis van de foto’s of video en het antwoord op de anamnestische vragen, maakt de arts een beoordeling en geeft medisch advies, schrijft medicatie voor en/of geeft behandeladvies. Deze terugkoppeling kan via Sendi direct worden gedeeld met de patiënt via een SMS-bericht en wordt automatisch vertaald. Indien nodig, kan een afspraak voor een aanvullend praktijkbezoek worden gemaakt.

Probeer het zelf en laat het zien aan uw collega's

Vraag een Sendi demo account aan!

Door een Sendi demo account te starten kunt u precies zien hoe gemakkelijk Sendi is. U krijgt toegang tot uw eigen Sendi omgeving, waardoor u zelf Sendi kan ervaren en het kan laten zien aan uw collega’s.

Laat uw e-mailadres hieronder achter. Wij maken een demo account voor u aan en sturen zo snel mogelijk de inloggegevens per mail aan u toe.

Voordelen voor de praktijk

Voordelen voor de patiënt

Probeer Sendi tijdelijk 2 maanden gratis uit!

Het afsluiten van een proefperiode gaat volledig digitaal en doet u helemaal zelf. U zit nergens aan vast en er zijn geen betaalgegevens vereist. Waarom probeert u het niet gewoon?