Recent onafhankelijk onderzoek toont het effect van fototriage aan

In het onderzoeksrapport Onderzoek naar het effect van fototriage op het primaire zorgproces van Ir. Jasper J.G. Buschgens is er op een statistische wijze gekeken naar het effect van fototriage binnen de huisartsen spoedpost. Wilt u het onderzoek ontvangen? Klik hier en dan sturen wij hem naar u op. 

Ir. Jasper J.G. Buschgens

“Dit is een mooi voorbeeld van hoe een IT-oplossing, met gedegen analyse over de effecten en betrouwbaarheid, een (kleine) transformatie teweeg zou kunnen brengen in het ontlasten van ons zorgsysteem” – Ir. Jasper J.G. Buschgens

Sendi is al jaar en dag vertrouwd binnen veel spoedposten in Nederland. Ir. Jasper J.G. Buschgens heeft het effect van fototriage gekwantificeerd in zijn onderzoek. Hij heeft een jaar lang onderzoek gedaan met data van een gemiddelde spoedpost en heeft het effect van fototriage aangetoond.

Lees het rapport –> 

Megan Oosterbaan (Oprichter Sendi)

“Ik ben zeer dankbaar voor deze analyse. Het bewijst dat Sendi een effectieve bijdrage levert aan het verminderen van fysieke consulten op de post door de triagist.” – Megan Oosterbaan

We zijn geslaagd in het verminderen van het aantal consulten op de spoedpost, getuige het rapport. Door een betere inschatting van de urgentie. 

Wij wisten het al, maar heel fijn dat het nu zwart op wit staat.

Lees het rapport –> 

Deel dit bericht

Minder werkdruk, betere zorg. Probeer Sendi twee maanden gratis uit!