“Wat leuk om te zien hoe enthousiast mijn collega’s ermee aan de slag zijn gegaan!”

โ€œ๐—ช๐—ฎ๐˜ ๐—น๐—ฒ๐˜‚๐—ธ ๐—ผ๐—บ ๐˜๐—ฒ ๐˜‡๐—ถ๐—ฒ๐—ป ๐—ต๐—ผ๐—ฒ ๐—ฒ๐—ป๐˜๐—ต๐—ผ๐˜‚๐˜€๐—ถ๐—ฎ๐˜€๐˜ ๐—บ๐—ถ๐—ท๐—ป ๐—ฐ๐—ผ๐—น๐—น๐—ฒ๐—ด๐—ฎโ€™๐˜€ ๐—บ๐—ฒ๐˜ ๐—ฆ๐—ฒ๐—ป๐—ฑ๐—ถ ๐—ฎ๐—ฎ๐—ป ๐—ฑ๐—ฒ ๐˜€๐—น๐—ฎ๐—ด ๐˜‡๐—ถ๐—ท๐—ป ๐—ด๐—ฒ๐—ด๐—ฎ๐—ฎ๐—ป!โ€

Op het NedHis-congres spraken we Annemarie Salomons-Rosier , praktijkmanager van Huisartsenpraktijk Tweelingdorp. Ze was direct enthousiast en heeft het ook snel geรฏntroduceerd bij haar collegaโ€™s. Die zijn de volgende dag ๐—ณ๐—ฎ๐—ป๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ฒ๐—ธ ๐—ฎ๐—ฎ๐—ป ๐—ฑ๐—ฒ ๐˜€๐—น๐—ฎ๐—ด ๐—ด๐—ฒ๐—ด๐—ฎ๐—ฎ๐—ป ๐—บ๐—ฒ๐˜ ๐—ฆ๐—ฒ๐—ป๐—ฑ๐—ถ.

Het werd ๐—ผ๐—ผ๐—ธ ๐—ด๐—ผ๐—ฒ๐—ฑ ๐—ผ๐—ป๐˜๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป๐—ด๐—ฒ๐—ป ๐—ฑ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐—ต๐˜‚๐—ป ๐—ฝ๐—ฎ๐˜๐—ถรซ๐—ป๐˜๐—ฒ๐—ป. Er zijn zelfs al patiรซnten die vragen: ‘๐™„๐™  ๐™ ๐™ง๐™ž๐™Ÿ๐™œ ๐™™๐™š ๐™ช๐™ž๐™ฉ๐™จ๐™ก๐™–๐™œ ๐™ฌ๐™š๐™š๐™ง ๐™ซ๐™ž๐™– ๐™™๐™š ๐™จ๐™ข๐™จ ๐™ฉ๐™ค๐™˜๐™?’ Hoe mooi is dat? Een waardevolle aanvulling op ons zorgaanbod, vertelde Annemarie.

Sendi is ook meteen door Annemarie op het overleg van de Hagro gepromoot, omdat ze ervan overtuigd is dat ๐—ฆ๐—ฒ๐—ป๐—ฑ๐—ถ ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ฝ๐—ฟ๐—ฎ๐—ธ๐˜๐—ถ๐—ท๐—ธ ๐—ฒ๐—ฐ๐—ต๐˜ ๐—ต๐—ฒ๐—น๐—ฝ๐˜.

๐—ช๐—ฒ ๐˜‡๐—ถ๐—ท๐—ป (๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป๐˜‡๐—ฒ๐—น๐—ณ๐˜€๐—ฝ๐—ฟ๐—ฒ๐—ธ๐—ฒ๐—ป๐—ฑ) ๐—ฏ๐—น๐—ถ๐—ท ๐—บ๐—ฒ๐˜ ๐—ฑ๐—ฒ๐˜‡๐—ฒ ๐—ฒ๐—ป๐˜๐—ต๐—ผ๐˜‚๐˜€๐—ถ๐—ฎ๐˜€๐˜๐—ฒ ๐—ป๐—ถ๐—ฒ๐˜‚๐˜„๐—ฒ ๐—ธ๐—น๐—ฎ๐—ป๐˜!

Wij hebben gemerkt dat het ๐˜‡๐—ถ๐—ฒ๐—ป van Sendi stimuleert bij het gebruik. Daar zorgen we voor met demoโ€™s en het bezoeken van beurzen. Een goede implementatie doet echter ook wonderen in een praktijk!

Deel dit bericht

Minder werkdruk, betere zorg. Probeer Sendi twee maanden gratis uit!