Voortgekomen uit de praktijk

Over ons

Bij Medi-Link begrijpen we de uitdagingen waar huisartsenpraktijken dagelijks mee te maken hebben. Deze inzichten komen voort uit persoonlijke ervaringen en de wens om het leven van zorgverleners en patiënten gemakkelijker te maken. Medi-Link oprichter Megan groeide op in de wereld van de huisartsenzorg dankzij haar moeder, die locatiemanager en triagist was bij huisartsenpost Rotterdam Noord.

Werkdruk verlagen

Megan en haar moeder zagen de overvolle wachtkamers vanwege een toenemende zorgvraag en bedachten een manier om de druk op huisartsen en assistenten te verminderen. Ze kwamen met het idee om patiënten met niet-spoedeisende klachten foto’s van hun aandoeningen te laten sturen. Dit vormde de basis voor Sendi, een innovatieve oplossing die zorgverleners helpt om snel en efficiënt fotoconsulten uit te voeren.

Megan werd gedreven door de vraag hoe zij het werk van haar moeder gemakkelijker kon maken. Ze wilde een oplossing vinden die voor alle patiënten toegankelijk was, ongeacht leeftijd, technische vaardigheden of taalbeheersing, en tegelijkertijd voldeed aan strenge privacywetgeving. Dit resulteerde in de ontwikkeling van Sendi, een gebruiksvriendelijk en AVG-proof platform.

Sendi: efficiënt én betaalbaar

Vanwege onze achtergrond is bij het team van Medi-Link de commercie niet het startpunt. Verbetering van de workflow in de huisartsenpraktijk wél. Daarom biedt Medi-Link mogelijkheden om met behulp van innovatieve techniek de efficiency te verbeteren, de werkdruk te verlagen en de aandacht voor de patiënt te optimaliseren – tegen betaalbare kosten. De prijs van onze abonnementen houden we daarom bewust laag. We bieden bovendien zonder verplichtingen een proefperiode met volledige functionaliteit, zodat onze gebruikers Sendi in de praktijk kunnen ervaren.

Gemak en vertrouwen voor de patiënt

Ons doel is het verbeteren van de werkomstandigheden in de praktijk en het optimaliseren van eerstelijnszorg. Patiënten waarderen Sendi vanwege het gebruiksgemak, inclusief meertalige instructies en toegankelijkheid voor gebruikers met beperkte digitale vaardigheden. 

Marion Vervoort
Teamleider HAP - Regio Gouda
Lees verder
De triagist heeft met Sendi de hulp van een extra visueel. Het fijne is ook dat het oordeel uitgesteld kan worden. Zo hoef je niemand te storen.
Drs. E.H. Krutwagen
Huisarts - Provincie Zuid-Holland
Lees verder
Het is echt zo'n makkelijk systeem. Vele malen makkelijker dan hoe we het hiervoor deden! We blijven er absoluut mee werken.
Daniëlle Noorlander
Teamleider HAP - Regio Rotterdam
Lees verder
Sendi vergroot het werkplezier van de triagiste door de toegevoegde afwisseling. Dankzij Medi-Link kunnen wij consulten voorkomen. We besparen op tijd en kosten.
Drs. L.M. Voorkamp
Huisarts - Regio Den Haag
Lees verder
Ons doel van het gebruik is het makkelijk en veilig delen van foto´s en tijdsbesparing voor de patiënt. Eenvoud voor arts en patiënt is een grote toegevoegde waarde.
Natasja
Doktersassistente - Regio Rotterdam
Lees verder
Ik kan jullie alleen maar tienen geven op het gebied van het product. Wij zijn uiterst tevreden. Ik raad Sendi aan iedereen aan.
Michelle van Herk
Praktijkmanager - Regio Eindhoven
Lees verder
Het gemak dat wij ervaren is groot. Naast dat we minder mensen op het spreekuur hebben kunnen we dankzij Sendi patiënten ook sneller geruststellen.
Linda de Bruin
Teamleider HAP - Regio Veldhoven
Lees verder
Iedereen kan met Sendi werken zonder ingewerkt te hoeven worden! Een belangrijk onderdeel van de applicatie is het terug kunnen reageren middels SMS, en zien dat het bericht gelezen is.
Previous
Next

Ons team

Het team van Medi-Link is gepassioneerd over het verbeteren van de zorg. Wij zetten ons in om innovatieve oplossingen te ontwikkelen die de werkdruk verlagen en de kwaliteit van zorg verbeteren. Samen kunnen we helpen om eerstelijnszorg te verbeteren. Daar staan we voor.

Megan Oosterbaan

CEO/Oprichter

Michel Westerbeek

Software Architect/Ontwikkelaar

Michiel van den Broeke

Ontwikkelaar/Creatief consultant

Daniël Groothuis

Marketeer

Darren Schilt

Sales Ondersteuning

Jordan Scheijbeler

Marktonderzoeker

Erna van der Linden

Vertegenwoordiger

Wilt u meer weten over Sendi?