Voortgekomen uit de praktijk

Over ons

De combinatie van de bedrijfskundige en IT ervaring van Megan Oosterbaan, oprichter, samen met de input en ervaring in de huisartsenzorg van haar moeder, hebben geleid tot het ontstaan van Medi-Link.

Werkdruk verlagen

Éen van de speerpunten van de vele gesprekken was het vinden van een veilige en simpele oplossing voor het ontvangen van foto’s. De reden hiervoor was de overtuiging, dat niet alle consulten op een spreekuur noodzakelijk zijn en wellicht digitaal konden worden afgehandeld.

Dat dit is gelukt, daar loopt deze website van over.

Sendi: efficiënt én betaalbaar

Wij zijn een kleine organisatie met korte lijnen, weinig overhead en kunnen daardoor snel schakelen.

Mede om deze reden is de prijs van onze abonnementen niet marktconform, maar lager.

Ondertussen zijn we veel meer dan een triagetool. We bieden de mogelijkheid om patiënten (ook zonder foto) een bericht te sturen met informatie (bijv. advies van Thuisarts.nl)of een andere mededeling. Na beoordelen van een foto kan er worden medegedeeld of er een consult nodig is, of een zelfzorgadvies voldoende is of dat de medicatie bij de apotheek klaarligt.

Vraag ook eens bij nieuwe patiënten een foto van het ID op, om de mensen in te kunnen schrijven in de praktijk. Dit wordt allemaal bewaard. Verkort de wachtrij aan de telefoon en aan de balie!

Wij ontwikkelen ons snel. Maar verzint u vooral ook zelf een handige toepassing. 

Omdat we zo overtuigd zijn van Sendi bieden we proefperiodes aan, welke eigenlijk altijd naadloos overgaan in een abonnement.

Dit vinden uw collega's van Sendi

Marion Vervoort
Teamleider HAP - Regio Gouda
Lees verder
De triagist heeft met Sendi de hulp van een extra visueel. Het fijne is ook dat het oordeel uitgesteld kan worden. Zo hoef je niemand te storen.
Drs. E.H. Krutwagen
Huisarts - Provincie Zuid-Holland
Lees verder
Het is echt zo'n makkelijk systeem. Vele malen makkelijker dan hoe we het hiervoor deden! We blijven er absoluut mee werken.
Daniëlle Noorlander
Teamleider HAP - Regio Rotterdam
Lees verder
Sendi vergroot het werkplezier van de triagiste door de toegevoegde afwisseling. Dankzij Medi-Link kunnen wij consulten voorkomen. We besparen op tijd en kosten.
Drs. L.M. Voorkamp
Huisarts - Regio Den Haag
Lees verder
Ons doel van het gebruik is het makkelijk en veilig delen van foto´s en tijdsbesparing voor de patiënt. Eenvoud voor arts en patiënt is een grote toegevoegde waarde.
Natasja
Doktersassistente - Regio Rotterdam
Lees verder
Ik kan jullie alleen maar tienen geven op het gebied van het product. Wij zijn uiterst tevreden. Ik raad Sendi aan iedereen aan.
Michelle van Herk
Praktijkmanager - Regio Eindhoven
Lees verder
Het gemak dat wij ervaren is groot. Naast dat we minder mensen op het spreekuur hebben kunnen we dankzij Sendi patiënten ook sneller geruststellen.
Linda de Bruin
Teamleider HAP - Regio Veldhoven
Lees verder
Iedereen kan met Sendi werken zonder ingewerkt te hoeven worden! Een belangrijk onderdeel van de applicatie is het terug kunnen reageren middels SMS, en zien dat het bericht gelezen is.

Ons team

Het team van Medi-Link is gepassioneerd over het verbeteren van de zorg. Wij zetten ons in om innovatieve oplossingen te ontwikkelen die de werkdruk verlagen en de kwaliteit van zorg verbeteren. Samen kunnen we helpen om eerstelijnszorg te verbeteren. Daar staan we voor.

Megan Oosterbaan

CEO/Oprichter

Michel Westerbeek

Sr. developer / IT support

Michiel van den Broeke

Sr. developer/Creative consultant

Marja Pronk

Project Manager

Erna van der Linden

Vertegenwoordiger

Probeer het zelf en laat het zien aan uw collega's

Vraag een Sendi demo account aan!

Met een demo account kunt u inloggen in de demo omgeving van Sendi. Hier kunt u zelf ervaren hoe Sendi werkt door sms’jes te versturen en foto’s te uploaden. Ook kunt u het eenvoudig laten zien aan uw collega’s!

Laat uw e-mailadres hieronder achter. Wij maken een demo account voor u aan en sturen zo snel mogelijk de inloggegevens per mail aan u toe.

Wilt u meer weten over Sendi?