Samenwerken

Zeker in deze winter maanden is het een drukte van jewelste, we weten het. Daarom moeten we de handen ineenslaan. 

We weten dat we niet alles kunnen oplossen, maar we weten wel dat we u van dienst kunnen zijn met onze applicatie.  Overvolle spreekuren en lange wachttijden aan de telefoon willen we allemaal vermijden, nietwaar? Wij zien dat iedereen zich tot het uiterste inspant voor de patiënten en daarom is samenwerken zo belangrijk.

Samen komen we verder

Als eerste weer bedankt voor uw tijd. Zeker in deze winter maanden is het een drukte van jewelste, we weten het.  

Alhoewel we niet alles kunnen oplossen, denken we wel dat we u van dienst kunnen zijn met onze applicatie. Overvolle spreekuren en lange wachttijden aan de telefoon willen we allemaal vermijden, nietwaar? Wij zien dat iedereen zich tot het uiterste inspant voor de patiënten, onze complimenten. 

Hier willen we een bijdrage aan leveren! 

Doet u mee met onze pilot?

Digitalisering is niet meer weg te denken uit de praktijk. Hoe u er ook over denkt, de patiëntenzorg gaat voor én door, toch? Hierbij is juist Sendi heel goed te gebruiken, we krijgen veel positieve feedback van enthousiaste gebruikers. Maar we begrijpen ook dat u zichzelf wilt overtuigen en niet op ons alleen afgaat.  

In het kort; Sendi geeft de praktijk de mogelijkheid om snel en veilig te communiceren met patiënten waardoor assistentes meer zorgvragen zelf kunnen afhandelen en huisartsen meer tijd over houden voor urgentere zorgvragen.

Maar ook al is de effectiviteit van Sendi inmiddels bewezen, we hebben uw hulp, deskundigheid én feedback nodig om tot nog betere oplossingen te komen. 

Op dit moment zijn wij bezig met het optimaliseren van onze anamnestische vragenlijsten. Onze huidige klanten werken nu mee aan deze pilot waarin feedback wordt verzameld. Wij zijn namelijk van mening dat goede vragenlijsten alleen samen met huisartsen gemaakt kunnen worden.

 

Meld u nu aan!

Wilt u ook deelnemen aan de pilot? Graag! 

De pilot duurt 3 maanden en start op 15 januari.* 

In deze 3 maanden kunt u de volledige applicatie van Sendi gratis gebruiken. Na de pilot stopt dit automatisch, dus u zit nergens aan vast.* Vul onderstaande gegevens in en doe mee aan de pilot. 

* Klik hier voor de pilot voorwaarden.  

Wilt u eerst meer informatie, dan kunt u ons bellen op

010-8448557 of mailen naar contact@medi-link.nl.