“De berichtenfunctie kunnen we ook gebruiken in plaats van terug te bellen na overleg met de huisarts. Super handig!”

In december zijn we verschillende praktijken langs gegaan. Zo belandden we in Ridderkerk bij ๐—›๐˜‚๐—ถ๐˜€๐—ฎ๐—ฟ๐˜๐˜€๐—ฒ๐—ป๐—ฝ๐—ฟ๐—ฎ๐—ธ๐˜๐—ถ๐—ท๐—ธ ๐—•๐—ผ๐—น๐—ป๐—ฒ๐˜€ waar we spraken met de praktijkmanager en vaste assistente.

De praktijkhouder was Sendi op het spoor gekomen omdat hij een artikel in het AD had gelezen over ons! ๐—ฉ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ๐—ฎ๐—น ๐—ฑ๐—ฒ ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ถ๐—น๐—ถ๐—ด๐—ต๐—ฒ๐—ถ๐—ฑ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ต๐—ฒ๐˜ ๐˜€๐˜†๐˜€๐˜๐—ฒ๐—ฒ๐—บ was voor hem de reden om een proefperiode van Sendi aan te vragen. En dat beviel!

De praktijkmanager vertelt over de berichtenoptie in Sendi:

โ€œ๐˜ฟ๐™š ๐™—๐™š๐™ง๐™ž๐™˜๐™๐™ฉ๐™š๐™ฃ๐™›๐™ช๐™ฃ๐™˜๐™ฉ๐™ž๐™š ๐™ ๐™ช๐™ฃ๐™ฃ๐™š๐™ฃ ๐™ฌ๐™š ๐™ค๐™ค๐™  ๐™œ๐™š๐™—๐™ง๐™ช๐™ž๐™ ๐™š๐™ฃ ๐™ž๐™ฃ ๐™ฅ๐™ก๐™–๐™–๐™ฉ๐™จ ๐™ซ๐™–๐™ฃ ๐™ฉ๐™š๐™ง๐™ช๐™œ ๐™ฉ๐™š ๐™—๐™š๐™ก๐™ก๐™š๐™ฃ ๐™ฃ๐™– ๐™ค๐™ซ๐™š๐™ง๐™ก๐™š๐™œ ๐™ข๐™š๐™ฉ ๐™™๐™š ๐™๐™ช๐™ž๐™จ๐™–๐™ง๐™ฉ๐™จ, ๐™จ๐™ช๐™ฅ๐™š๐™ง ๐™๐™–๐™ฃ๐™™๐™ž๐™œ!”

Ze merken ook dat de patiรซnt zich ๐˜€๐—ป๐—ฒ๐—น ๐—ด๐—ฒ๐—ฟ๐˜‚๐˜€๐˜๐—ด๐—ฒ๐˜€๐˜๐—ฒ๐—น๐—ฑ voelt als er wordt gevraagd om een foto of video, omdat men dan weet dat ze er mee bezig zijn.

De assistente benadrukt dat ze het vaak inzet bij wonden van patiรซnten. En ook het delen van een zelfzorgadvies doet ze erg vaak.

We kwamen tot de conclusie dat Huisartsenpraktijk Bolnes goed gebruikmaakt van Sendi en dat het ze veel voordelen oplevert. Gelukkig maar, het zou zonde zijn om functionaliteiten te laten liggen!

Deel dit bericht

Minder werkdruk, betere zorg. Probeer Sendi twee maanden gratis uit!