“Die vragenlijsten werken echt perfect!”

Na de pilot waar we eerder over berichtten hebben we gekeken welke praktijken de meeste vragenlijsten hadden meegestuurd. De drie praktijken met het hoogste aantal hebben van ons ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—ฝ๐—ฟ๐—ฒ๐˜€๐—ฒ๐—ป๐˜๐—ท๐—ฒ ๐—ด๐—ฒ๐—ต๐—ฎ๐—ฑ. We kregen bovenstaande leuke reactie terug!

๐™’๐™–๐™ฉ ๐™ฏ๐™ž๐™Ÿ๐™ฃ ๐™™๐™ž๐™š ๐™ซ๐™ง๐™–๐™œ๐™š๐™ฃ๐™ก๐™ž๐™Ÿ๐™จ๐™ฉ๐™š๐™ฃ ๐™ค๐™ค๐™  ๐™–๐™ก๐™ฌ๐™š๐™š๐™ง?

Bij het opvragen van een foto kun je een vragenlijst meesturen met vragen over de klacht. Hierdoor is er bij het beoordelen van een foto of video meer informatie beschikbaar en hoeft er niet weer naar de patiรซnt gebeld te worden.

Op dit moment ๐˜„๐—ฒ๐—ฟ๐—ธ๐—ฒ๐—ป ๐˜„๐—ฒ ๐—ฎ๐—ฎ๐—ป ๐˜ƒ๐—ฟ๐—ฎ๐—ด๐—ฒ๐—ป๐—น๐—ถ๐—ท๐˜€๐˜๐—ฒ๐—ป ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ธ๐—น๐—ฎ๐—ฐ๐—ต๐˜๐—ฒ๐—ป ๐˜„๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ ๐—ด๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—ฏ๐—ฒ๐—ฒ๐—น๐—ฑ ๐—ผ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ผ๐—ฝ๐—ด๐—ฒ๐˜ƒ๐—ฟ๐—ฎ๐—ฎ๐—ด๐—ฑ ๐—ธ๐—ฎ๐—ป ๐˜„๐—ผ๐—ฟ๐—ฑ๐—ฒ๐—ป, denk aan diarree, rugpijn en kinderen met koorts.

Nou ja, het kรกn wel, maar of het veel toevoegt๐Ÿ˜œ?

Deel dit bericht

Minder werkdruk, betere zorg. Probeer Sendi twee maanden gratis uit!