Sendi voegt Fries toe aan haar uitgebreide talenmodule!

Wij zijn blij om aan te kondigen dat Sendi binnenkort de Friese taal zal toevoegen aan haar uitgebreide talenmodule.

Een van de belangrijkste doelen van Sendi is dat (digitale) zorg toegankelijk is voor iedereen. Het is daarom van belang dat patiënten en zorgverleners in staat zijn om in hun eigen taal te communiceren. Met de toevoeging van de Friese taalmodule kunnen gebruikers nu in hun eigen moedertaal communiceren, wat de drempel verlaagt voor het zoeken naar medische hulp en het stellen van vragen. Dit is van cruciaal belang om ervoor te zorgen dat patiënten zich begrepen en gehoord voelen, wat op zijn beurt bijdraagt aan een betere kwaliteit van zorg.

Door verschillende talen aan onze talenmodule toe te voegen, streven we ernaar om onze applicatie toegankelijk te maken voor een breder publiek, waaronder passanten en patiënten die de Nederlandse taal niet beheersen. Bovendien biedt het een eenvoudige manier voor laaggeletterde personen om in hun eigen moedertaal te communiceren.

Om Sendi te gebruiken, hoeft u absoluut geen computerexpert te zijn. Met slechts één klik op de knop kunt u aangeven welke taal u wilt gebruiken. Het is ontworpen om moeiteloos te gebruiken zodat iedereen, ongeacht hun digitale vaardigheden, gemakkelijk toegang heeft tot deze digitale toepassing.

Door het toevoegen van Frysk aan onze talenmodule, ondersteunen we nu maar liefst 13 talen:

Nederlands, Arabisch, Duits, Engels, Frans, Oekraïens, Papiamento, Pools, Roemeens, Russisch, Spaans, Turks en nu dus ook Fries!

Heeft u een vraag of toevallig ook een taal waarvan u denkt, die moet toegevoegd worden aan de talenmodule ? Stuur ons dan een berichtje of laat een reactie achter in de comments.

“It giet oan!”- Samen gaan we vooruit naar effectieve gezondheidszorg.

Deel dit bericht

Minder werkdruk, betere zorg. Probeer Sendi twee maanden gratis uit!