Meer dan 10.000 fotoconsulten in 3 maanden tijd!

Meer dan 10.000 fotoconsulten in 3 maanden tijd 📸 Bijna 80% van fotoconsulten digitaal afgehandeld dankzij nieuwe koppeling tussen Sendi en VIPLive SpoedEPD!
 
“De integratie met het VIPLive SpoedEPD maakt Sendi nóg gebruiksvriendelijker en efficiënter voor triagisten,” zegt Remco Verallo, functioneel beheerder bij Huisartsenposten Oost-Brabant.
 
Met de nieuwe koppeling tussen Sendi en VIPLive SpoedEPD verstuurt de triagist nu met één klik op de knop een fotoverzoek naar de patiënt wanneer hij belt over een klacht. De patiënt ontvangt een beveiligde link waarmee hij makkelijk foto’s kan opsturen. Dankzij deze foto’s kan de triagist een betere inschatting maken van de urgentie van de klacht én stelt het de patiënt gerust dat de klacht ook visueel wordt beoordeeld.
 
Ruben van Veen, product owner VIPlive SpoedEPD, is blij met de samenwerking en soepele livegang: “Vanaf het begin verliep de samenwerking met Medi-Link, de productontwikkelaar van Sendi, erg prettig. Tijdens de pilot liepen we tegen wat uitdagingen aan, maar die hebben we snel kunnen oplossen dankzij de samenwerking met Megan haar team. Daardoor zijn er sinds de livegang geen issues meer geweest en zijn er veel patiënten geholpen met fotoconsulten.”
 
Megan Oosterbaan reageert enthousiast: “Samen met Ruben en het hele team van VIPlive SpoedEPD hebben we een unieke koppeling gerealiseerd waar huisartsenposten nu direct de vruchten van plukken. En dat is terug te zien in hoeveel de koppeling in zo’n korte tijd is gebruikt. Wat een top samenwerking, wat een succes!”

Deel dit bericht

Minder werkdruk, betere zorg. Probeer Sendi twee maanden gratis uit!