Meer dan 10.000 fotoconsulten in 3 maanden tijd!

Meer dan 10.000 fotoconsulten in 3 maanden tijd¬†ūüďł Bijna 80% van fotoconsulten digitaal afgehandeld dankzij nieuwe koppeling tussen Sendi en VIPLive SpoedEPD!
 
‚ÄúDe integratie met het VIPLive SpoedEPD maakt Sendi n√≥g gebruiksvriendelijker en effici√ęnter voor triagisten,‚ÄĚ zegt¬†Remco Verallo, functioneel beheerder bij¬†Huisartsenposten Oost-Brabant.
 
Met de nieuwe koppeling tussen Sendi en VIPLive SpoedEPD verstuurt de triagist nu met √©√©n klik op de knop een fotoverzoek naar de pati√ęnt wanneer hij belt over een klacht. De pati√ęnt ontvangt een beveiligde link waarmee hij makkelijk foto‚Äôs kan opsturen. Dankzij deze foto‚Äôs kan de triagist een betere inschatting maken van de urgentie van de klacht √©n stelt het de pati√ęnt gerust dat de klacht ook visueel wordt beoordeeld.
 
Ruben van Veen, product owner VIPlive SpoedEPD, is blij met de samenwerking en soepele livegang: ‚ÄúVanaf het begin verliep de samenwerking met¬†Medi-Link, de productontwikkelaar van Sendi, erg prettig. Tijdens de pilot liepen we tegen wat uitdagingen aan, maar die hebben we snel kunnen oplossen dankzij de samenwerking met¬†Megan¬†haar team. Daardoor zijn er sinds de livegang geen issues meer geweest en zijn er veel pati√ęnten geholpen met fotoconsulten.‚ÄĚ
 
Megan Oosterbaan¬†reageert enthousiast: ‚ÄúSamen met¬†Ruben¬†en het hele team van VIPlive SpoedEPD hebben we een unieke koppeling gerealiseerd waar huisartsenposten nu direct de vruchten van plukken. En dat is terug te zien in hoeveel de koppeling in zo‚Äôn korte tijd is gebruikt. Wat een top samenwerking, wat een succes!‚ÄĚ

Deel dit bericht

Minder werkdruk, betere zorg. Probeer Sendi twee maanden gratis uit!

Onderzoek naar het effect van fototriage op het primaire zorgproces

Onderzoeksrapport Ir. Jasper J.G. Buschgens

Onafhankelijk onderzoek heeft de waarde van fototriage binnen de spoedpost in beeld gebracht. 

Wilt u het volledige onderzoek ontvangen? Vul dan hieronder uw naam en e-mailadres in, dan sturen wij het naar u op.