HAP Oost-Brabant succesvol gemigreerd naar de nieuwe Sendi

In juli is HAP Oost-Brabant als eerste spoedpost overgestapt op de nieuwe versie van onze applicatie. Hoewel de livegang met twee dagen werd uitgesteld om enkele technische dingen op te lossen, werkt de HAP inmiddels naar volle tevredenheid met de nieuwe versie. Deze update is een flinke stap vooruit. De applicatie is veiliger, gebruiksvriendelijker en bevat veel nieuwe functionaliteiten (daarover later meer!).

“Sinds de livegang, hebben we geen vragen of opmerkingen ontvangen. Geen nieuws is goed nieuws, toch?” Aldus Lena Kok, manager triage.

Remco Verallo, functioneel beheerder, kijkt positief terug op de migratie:

“De punten die we nog tegenkwamen, werden snel opgelost. Het contact verliep (zoals altijd eigenlijk) erg soepel. 

En de nieuwe versie ziet er echt geweldig uit, mijn complimenten!”

Nog niet alle nieuwe functionaliteiten, zoals de berichtenfunctie, worden volledig benut. Dat gebeurt later, wanneer het interne beleid hiervoor is geschreven. De video-optie is al wel actief in gebruik. Er zijn al meerdere video’s opgevraagd om een beter beeld van de situatie bij de patiënt te krijgen.

Binnenkort zullen we de nieuwe versie van Sendi ook bij andere huisartsenspoedposten live zetten. Benieuwd naar wat de update te bieden heeft? Neem gerust contact met ons op!

Deel dit bericht

Minder werkdruk, betere zorg. Probeer Sendi twee maanden gratis uit!