Ontdek de voordelen

Waarom Sendi?

U wilt al uw patiënten de beste zorg leveren. Meer tijd voor de patiënt, vooral bij de complexere zorgvragen. Gebruik Sendi om de druk op het spreekuur te verlichten. Zonder dat u hoeft in te leveren op kwaliteit of patiënttevredenheid.

Het voorkomen van overbodige fysieke consulten

Uit onze statistieken blijkt dat Sendi een grote bijdrage levert aan het verminderen van het aantal fysieke consulten.

In meer dan 70% van de Sendi fotoconsulten is het niet langer noodzakelijk voor de patiënten om naar de praktijk te komen. Deze consulten kunnen digitaal afgehandeld worden en bespaart zowel de arts als de patiënt veel tijd.

Opmerkelijk is ook dat in maar liefst 41,5% van de gevallen het antwoord via SMS wordt teruggestuurd in plaats van dat er telefonisch contact wordt opgenomen. Dit betekent dat patiënten een reactie ontvangen via een eenvoudige SMS, wat per assistent bijna 20 contactmomenten per maand bespaart!

Meer digitale consulten
Onze klanten geven aan dat zij dankzij Sendi efficiënter werken waardoor zij meer patiënten kunnen helpen. Zij laten zien dat na de inzet van Sendi er een flinke toename is in het aantal digitale consulten. Zorgvragen die voorheen telefonisch werden afgehandeld worden nu gedeclareerd als regulier consult.

Bereken uw maandelijkse opbrengsten

Sendi biedt visuele ondersteuning bij het bepalen van urgentie. Razendsnel foto’s ontvangen waarmee de assistent direct inzicht heeft in de urgentie en de juiste vervolgstappen kan bepalen.

In meer dan 50% van de gevallen wordt na het beoordelen van de foto het urgentieniveau veranderd. Door de visuele ondersteuning verbetert de kwaliteit van triage waardoor praktijk efficiënter wordt ingericht.

Volledig AVG-proof

Sendi voldoet volledig aan de AVG-richtingslijnen en biedt een betrouwbare en veilige omgeving. Wij hebben aan alle facetten gedacht, zodat u zich voornamelijk kunt focussen op uw werk. Ons doel is om het u gemakkelijk te maken, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken.

Gemak voor de praktijk

“Het is echt zo’n makkelijk systeem”, beaamt huisarts Drs. E.H Krutwagen.

Met Sendi kan elke medewerker binnen de praktijk direct aan de slag. Het platform is vanaf elke computer in de praktijk te gebruiken en er is geen enkele training voor nodig; het is gebruiksvriendelijk en voor iedereen toegankelijk.

Gemak voor de patiënt

Sendi is ontworpen voor ultiem gebruiksgemak. Er zijn geen downloads of ingewikkelde installaties nodig, en patiënten hebben geen accounts of DigiD-login nodig. Het werkt eenvoudig met SMS, waardoor patiënten zich niet hoeven in te loggen, wat het gemakkelijker maakt.  Onze gegevens laten zien dat meer dan 15% van onze gebruikers 65 jaar of ouders is, en zij ervaren hetzelfde gemak bij het gebruik van Sendi.

Talenmodule

Een van de belangrijkste doelen van Sendi is dat (digitale) zorg toegankelijk is voor iedereen. Het is daarom van belang dat patiënten en zorgverleners in staat zijn om in hun eigen taal te communiceren. Sendi ondersteunt op dit moment maar liefst 13 talen:

Nederlands, Arabisch, Duits, Engels, Frans, Oekraïens, Papiamento, Pools, Roemeens, Russisch, Spaans, Turks en sindskort ook Fries!

Wij hebben een integratie met Thuisarts.nl zodat onze klanten op een eenvoudige manier zelfzorg adviezen kunnen delen met hun patiënten. Zo wordt zelfzorg gestimuleerd. In bijna 30% van de berichten die worden gestuurd naar de patiënt wordt een zelfzorgadvies van Thuisart.nl mee gestuurd!

Door de integratie met Medicom en binnenkort ook Sanday zijn de patiëntfoto’s in Sendi gekoppeld aan het HIS. Zo kunt u foto’s met elkaar vergelijken, de historie inzien en hoeft u foto’s niet meer handmatig te uploaden naar uw HIS.

  • Van alle huisartsenpraktijken die Sendi hebben uitgeprobeerd, heeft maar liefst 95% de keuze gemaakt om Sendi te blijven gebruiken. Dit duidelijke signaal van tevredenheid en vertrouwen.
  • Opmerkelijk feit is dat maar liefst 90,5% van de verzoeken die naar patiënten worden gestuurd, daadwerkelijk beantwoord wordt met een foto.

  • Al ruim 4.000.000 mensen toegang hebben tot Sendi in de ANW-zorg?
  • Het meest gedeelde zelfzorgadvies Krentenbaard is? Gevolgd door ‘rood oog’ en ‘strontje in het ooglid.’
  • U binnen 5 minuten kunt starten met de gratis proefperiode van Sendi?
  • Er inmiddels al meer dan 80.000 patiënten geholpen zijn via Sendi?
  • U na de proefperiode volledig digitaal een contract bij ons kunt afsluiten?
  • En ook dat de betalingen volledig automatisch gaan, zodat u hier geen tijd aan kwijt bent?

Probeer het zelf en laat het zien aan uw collega's

Vraag een Sendi demo account aan!

Met een demo account kunt u inloggen in de demo omgeving van Sendi. Hier kunt u zelf ervaren hoe Sendi werkt door sms’jes te versturen en foto’s te uploaden. Ook kunt u het eenvoudig laten zien aan uw collega’s!

Laat uw e-mailadres hieronder achter. Wij maken een demo account voor u aan en sturen zo snel mogelijk de inloggegevens per mail aan u toe.

Voordelen voor praktijk en patiënt op een rij

Voordelen voor de praktijk

Voordelen voor de patiënt

Bereken uw maandelijkse opbrengst

Naast tijdbesparend is Sendi ook kosten efficiënt. Kies hieronder het aantal patiënten om uw maandelijkse opbrengsten te zien.

Aantal patiënten
Gemiddeld aantal fotoconsulten
-
80% digitaal afgehandeld
-
Declaratie per consult
-
Te declareren
-
Abonnementskosten
-
Maandelijkse opbrengsten
-

Hoe is dit berekend?

Voor het berekenen van de opbrengsten kijken wij naar het gemiddelde gebruik bij onze klanten. 

  • Een normpraktijk gebruikt Sendi gemiddeld 35 keer per maand. In 80% wordt het fotoconsult digitaal afgehandeld en gedeclareerd (dit wordt bij elk fotoconsult geregistreerd). 
  • Bij de abonnementskosten zijn wij uitgegaan van een variabel abonnement inclusief de berichtenmodule.

Bereken uw maandelijkse opbrengst

Naast tijdbesparend is Sendi ook kosten efficiënt. Kies hieronder het aantal patiënten om uw maandelijkse opbrengsten te zien.

Aantal patiënten
Gemiddeld aantal fotoconsulten
-
80% digitaal afgehandeld
-
Declaratie per consult
-
Te declareren
-
Abonnementskosten
-
Maandelijkse opbrengsten
-

Probeer Sendi 2 maanden gratis uit

Probeer alle functies van Sendi 2 maanden gratis. Binnen vijf minuten geregeld, stopt automatisch en geen betaalgegevens vereist.​