“Ik ben enorm verrast door jullie product. De kracht zit erin dat de patiรซnt geen account hoeft aan te maken en…”

๐—˜๐—ป๐˜๐—ต๐—ผ๐˜‚๐˜€๐—ถ๐—ฎ๐˜€๐˜๐—ฒ ๐—พ๐˜‚๐—ผ๐˜๐—ฒ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—ฏ๐—ฒ๐˜‡๐—ผ๐—ฒ๐—ธ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ผ๐—ฝ ๐—ต๐—ฒ๐˜ ๐—ก๐—ฒ๐—ฑ๐—›๐—œ๐—ฆ-๐—ฐ๐—ผ๐—ป๐—ด๐—ฟ๐—ฒ๐˜€ ๐Ÿฎ๐Ÿฌ ๐—บ๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ๐˜:

โ€œ๐˜๐˜ฌ ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฐ๐˜ณ๐˜ฎ ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ณ๐˜ข๐˜ด๐˜ต ๐˜ฅ๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ณ ๐˜ซ๐˜ถ๐˜ญ๐˜ญ๐˜ช๐˜ฆ ๐˜ฑ๐˜ณ๐˜ฐ๐˜ฅ๐˜ถ๐˜ค๐˜ต. ๐˜‹๐˜ฆ ๐˜ฌ๐˜ณ๐˜ข๐˜ค๐˜ฉ๐˜ต ๐˜ป๐˜ช๐˜ต ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ช๐˜ฏ, ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ต ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ฑ๐˜ข๐˜ต๐˜ชรซ๐˜ฏ๐˜ต ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ข๐˜ค๐˜ค๐˜ฐ๐˜ถ๐˜ฏ๐˜ต ๐˜ฉ๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ง๐˜ต ๐˜ข๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ต๐˜ฆ ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ต ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ช๐˜ต๐˜ช๐˜ข๐˜ต๐˜ช๐˜ฆ๐˜ง ๐˜ท๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ฎรฉ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ธ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ถ๐˜ช๐˜ต๐˜จ๐˜ข๐˜ข๐˜ต ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ต ๐˜ฐ๐˜ฑ ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฑ๐˜ข๐˜ต๐˜ชรซ๐˜ฏ๐˜ต๐˜ท๐˜ณ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ช๐˜ซ๐˜ฌ๐˜ฆ ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ณ!โ€

Medewerkers in de huisartsenzorg (huisartsen, assistentes en praktijkmanagers) zijn visueel ingesteld, lijkt het. En dat werkt nogal in ons nadeel. We bellen praktijken om Sendi aan te bevelen, te bekijken en natuurlijk ook om aan te schaffen. Ook wij kunnen niet leven van de wind. We horen zoveel enthousiaste reacties als we op een beurs of congres staan dat we ons afvragen waarom het telefonisch zo moeilijk is.

Het grote verschil lijkt dat Sendi dan ๐—ฏ๐—ฒ๐—ธ๐—ฒ๐—ธ๐—ฒ๐—ป kan worden. Met eigen ogen is te zien hoe het werkt tijdens een demo of een filmpje. En dan komen er dus een paar dagen later reacties als deze bij ons binnen.

๐—•๐—ฒ๐—ธ๐—ถ๐—ท๐—ธ het ook en spreek een demo af!

Deel dit bericht

Minder werkdruk, betere zorg. Probeer Sendi twee maanden gratis uit!