Medi-Link werkt samen met PharmaPartners!

Wij zijn heel blij te kunnen melden wij samenwerken met PharmaPartners, de grootste leverancier van HIS-systemen voor huisartsen. Door deze samenwerking wordt het ontvangen van foto’s van patiënten nóg eenvoudiger en veiliger.

Vandaag is huisartsenpraktijk Kop van ‘t Eiland als eerste klant aan het werk gegaan met de integratie. Met succes!

Karlijn Horsten, Business Analist Huisartsenzorg bij PharmaPartners, licht de integratie kort toe:

“Door de nieuwe integratie tussen Sendi en Medicom wordt het nog makkelijker en sneller om Sendi te gebruiken. Met één klik op de Sendi-tegel in het Zorgplein kunnen de huisartsen en doktersassistenten direct door naar het portaal van Sendi. En dit binnen de context van de patiënt. Zo hoef je niet meer in te loggen en heb je meteen de juiste patiëntgegevens en foto’s paraat.”

Het hele Medi-Link team is dan ook zeer trots op deze mijlpaal! Megan Oosterbaan vult aan: “Door de integratie wordt Sendi nog toegankelijker voor huisartsenpraktijken. Zo bieden we samen met PharmaPartners meer voordelen voor patiënten, huisartsen en hun teams.”

Werkt u op uw huisartsenpraktijk ook met Medicom en bent u benieuwd naar integratie? Vraag dan snel een proefperiode aan via ‘Probeer nu’ en de integratie wordt dan zo snel mogelijk geregeld.

Deel dit bericht

Minder werkdruk, betere zorg. Probeer Sendi twee maanden gratis uit!