Verbeterde triage van de hulpvraag met Sendi

Afgelopen voorjaar werden wij aangenaam verrast toen Drs. J.P.W. Wensveen contact met ons opnam. Tijdens één van zijn diensten kwam hij in aanraking met Sendi. Hij was onder de indruk van de wijze waarop Sendi is bedacht en ontwikkeld en wilde hier graag meer over weten. Zo raakten onze oprichter, Megan Oosterbaan, en de heer Wensveen met elkaar in contact.

De heer Wensveen, die in 2016 de opleiding Geneeskunde heeft afgerond, is in opleiding tot anesthesioloog in het LUMC. Hij vertelde over zijn werk in de acute zorg en legde uit dat hij zich zeer interesseert in alle verschillende ontwikkelingen in de zorgsector.

Uitgebreid datagericht onderzoek

Uiteindelijk heeft de heer Wensveen een uitgebreid datagericht onderzoek uitgevoerd bij één van onze klanten, een huisartsenpost. Samen met Ir. J.J.G. Buschens MSc. heeft hij ruim 6.000 consulten onderzocht. De bevindingen van dit onderzoek heeft hij gepubliceerd in het onderzoeksrapport ‘Verbeterde triage van de hulpvraag met beeldondersteuning van Sendi’.

Wij zijn enorm enthousiast over het eindresultaat en willen Drs. J.P.W. Wensveen en Ir. J.J.G. Buschens MSc. hartelijk bedanken voor alle inspanningen bij de uitvoering van dit onderzoek. Ook willen wij de betreffende huisartsenpost bedanken voor het beschikbaar stellen van de data en het meewerken aan dit onderzoek.

Deel dit bericht

Minder werkdruk, betere zorg. Probeer Sendi twee maanden gratis uit!

Onderzoek naar het effect van fototriage op het primaire zorgproces

Onderzoeksrapport Ir. Jasper J.G. Buschgens

Onafhankelijk onderzoek heeft de waarde van fototriage binnen de spoedpost in beeld gebracht. 

Wilt u het volledige onderzoek ontvangen? Vul dan hieronder uw naam en e-mailadres in, dan sturen wij het naar u op.