Sendi en Sanday bundelen krachten voor nog betere online zorg

Medi-Link, bedenker en leverancier van online triage-ondersteuningsplatform Sendi, en HIS-ontwikkelaar Sanday (voormalig IT-specialisten Promedico en Omnihis) slaan de handen ineen. De samenwerking leidt tot een integratie van het nieuwe zorginformatieplatform van Sanday met de online oplossingen van Sendi. Hierdoor kunnen huisartsen en praktijkassistenten nu op een efficiëntere en veiligere manier patiëntfoto’s ontvangen, beoordelen en bewaren in het patiëntendossier geïntegreerd in Sanday.

De naadloze samenwerking tussen beide systemen verbetert het gebruiksgemak voor huisartsen, praktijkbegeleiders en triagisten. Door de integratie zijn foto’s direct beschikbaar in het patiëntendossier. Hierdoor staat alle patiëntinformatie op één plek in het nieuwe zorgplatform, Sanday. Bovendien geeft één klik toegang tot het Sendi-portaal, waardoor aparte logins niet meer nodig zijn. Zorgprofessionals hoeven dus geen patientgegevens meer over te typen. Hierdoor verlagen Medi-Link en Sanday de werkdruk en foutgevoeligheid in huisartsenpraktijken, en verhogen zij de efficientie van online-triageondersteuning.

Naadloze overstap

Huidige Sanday-klanten kunnen op dit moment gebruik maken van een hyperlink die hen leidt naar het Sendi platform. Aan het einde van dit jaar breiden we deze functie uit naar een naadloze integratie van Sanday naar Sendi. Gijs van der Wielen (CEO Sanday) over de krachtenbundeling: “Dit teamwork met Sendi bevestigt weer dat we samen ontzettend mooie dingen kunnen maken als we gewoon ‘slim samenwerken voor betere zorg’. Want: hoe waardevol is het om te profiteren van elkaars specialisme?! Zo combineren we het beste van twee werelden tot een geheel waar zorgprofessionals en patiënten baat bij hebben. Daar zijn we ontzettend trots op.”

‘Geweldig nieuws’

Onze eigen Megan Oosterbaan (CEO Medi-Link) over de samenwerking: “Sendi en Sanday vullen elkaar uitstekend aan. De directe integratie van onze online triage-ondersteunende beeldoplossing met het huisartseninformatiesysteem maakt processen sneller, eenduidiger en transparanter. Minder tijdsdruk, minder stress en een nog betere patiëntenzorg – daar staan onze beide bedrijven voor. Deze krachtenbundeling is geweldig nieuws voor patiënten en professionals.”

Deel dit bericht

Minder werkdruk, betere zorg. Probeer Sendi twee maanden gratis uit!