Wij hadden dit niet verwacht. Wat bespreken huisartsen onderling?

In het weekend én middenin de zomervakantie, terwijl de meeste mensen ontspannen, zagen wij iets onverwachts: een enorme piek in het aantal bezoekers op onze website. Het was ongebruikelijk, vooral op een moment dat we normaal minder verkeer zien. Wat was er aan de hand?

Binnen enkele uren kregen we aanmeldingen voor proefperiodes en verzoeken om meer informatie. De maandag erop ging de telefoon al vroeg: “Goedemorgen, u spreekt met huisarts ***. Ik zag dit weekend Sendi voorbijkomen en wil graag een demo inplannen!” Nog diezelfde week gingen we langs, en tijdens het gesprek besloot de huisarts om direct een proefperiode te starten.

Wat bleek? In een besloten groepschat speciaal voor huisartsen, had een van onze gebruikers, huisarts Carlijn Zwaag-Pijls, haar positieve ervaringen met Sendi gedeeld. 

Andere huisartsen sloten zich aan en vertelden hoe Sendi hun werk efficiënter en eenvoudiger maakt. Dat is de kracht van mond-tot-mondreclame!

Om dokter Zwaag-Pijls te bedanken, stuurden we haar een klein presentje. Haar reactie bevestigde opnieuw wat wij al wisten:

Beste Megan,

Hartstikke bedankt voor de leuke verrassing die ik op mijn bureau vond nadat ik van vakantie terugkwam. Mijn woorden op Telegram waren oprecht gemeend, ik ben heel blij met jullie. Er wordt ons veel innovatie opgedrongen die leidt tot extra werk, maar jullie product houdt de regie bij ons en geeft ons de kans efficiënter te werken.

Groet, Carlijn Zwaag-Pijls

DrCZwaag

Sinds deze spontane aanbeveling stromen de aanvragen voor demo’s, proefperiodes en zelfs contracten binnen. De kracht van een tevreden klant is onbetaalbaar.

In de week erna benadrukte een andere huisarts nogmaals hoe belangrijk is dat ervaringen gedeeld worden. Hij zei: “Megan, volgens mij heb jij last van naamsONbekendheid. Ik hoor namelijk alleen maar goede dingen. Meer huisartsen moeten hiervan afweten!”

Bent u huisarts en benieuwd waarom uw collega’s zo enthousiast zijn over Sendi? Vraag vandaag nog een demo aan en ontdek hoe ons product uw werk kan vereenvoudigen, zodat u zich kunt focussen op wat echt belangrijk is: de zorg voor uw patiënten.

Wacht niet langer. Sluit u aan bij de groeiende groep tevreden huisartsen die kiezen voor Sendi!

Deel dit bericht

Minder werkdruk, betere zorg. Probeer Sendi twee maanden gratis uit!