Huisartsenspoedpost Maastricht werkt nu ook met Sendi!

Huisartsenpost Maastricht is een nieuwe klant van Medi-Link en ze hebben de proefperiode prima afgesloten! We hebben enthousiast de ervaringen besproken die ze tijdens de proefperiode hebben opgedaan, zo ook de integratie met het SpoedEPD.

Sanne Houben, kwaliteitsmedewerker en triagist, merkte na het eerste weekend op: ‘Het is net als bij Apple; je gaat zitten en je kunt er meteen mee werken!’

Het opstarten van iets nieuws vergt altijd wat energie, maar dat viel reuze mee voor HAP Maastricht. Hoewel ze voor de zekerheid nog een e-mailsysteem achter de hand hielden, is het vertrouwen in Sendi zo groot dat ze niet verwachten het ooit nodig te hebben.

De koppeling met Topicus maakt het werk eenvoudiger en maakt een einde aan het tijdrovende overtypen van gegevens. En laten we eerlijk zijn, wie heeft daar tijd voor?

maastricht-artikel

HAP Maastricht, een huisartsenpost met 180.000 inwoners, hanteert een efficiënt triagesysteem, waarbij telefoontjes snel worden beantwoord door een NAWer (vraagt ABCD en NAW uit) en patiënten later worden teruggebeld door een ervaren triagist om de urgentie te bepalen. Het is zelfs mogelijk om tijdens het eerste gesprek al een foto op te vragen, die vervolgens direct beoordeeld door de triagist of arts kan worden.

Tijdens onze gesprekken hebben we ook een glimp laten zien van de aankomende versie van Sendi.

Oh, en over wensen gesproken! HAP Maastricht deelde een paar handige suggesties, zoals meldingen voor opgevraagde of afgehandelde foto’s. Hier komen we snel op terug.

Samen komen we er wel!

Deel dit bericht

Minder werkdruk, betere zorg. Probeer Sendi twee maanden gratis uit!

Onderzoek naar het effect van fototriage op het primaire zorgproces

Onderzoeksrapport Ir. Jasper J.G. Buschgens

Onafhankelijk onderzoek heeft de waarde van fototriage binnen de spoedpost in beeld gebracht. 

Wilt u het volledige onderzoek ontvangen? Vul dan hieronder uw naam en e-mailadres in, dan sturen wij het naar u op.