Wat er mogelijk is in een tijdsbestek van 48 uur?!

Wat er mogelijk is in een tijdsbestek van 48 uur?!

Het op de juiste manier aanbieden van Sendi bij de praktijkhouder is erg belangrijk.

We hebben een geslaagd voorbeeld bij Huisartsenpraktijk Havelte.

  • Maandagavond is Sendi in een overleg met de huisartsen besproken op initiatief van de praktijkmanager. De artsen en doktersassistenten hadden een demo account doorgestuurd gekregen vóór het overleg.
  • In het overleg hebben ze akkoord gegeven en toen is het gaan lopen.
  • Na het akkoord is er vrijwel direct een proefperiode aangevraagd. Binnen 5 minuten is er een mail ontvangen met meer informatie en kon er ingelogd worden in de eigen Sendi-omgeving van HAP Havelte.
  • De volgende ochtend is koppeling tussen Sanday en Sendi geactiveerd door de praktijk zelf die direct werkte.


“In een tijdsbestek van nog geen 48 uur is het hele implementatieproces van Sendi doorlopen, inclusief het activeren van de Sanday-koppeling”, vertelt praktijkmanager Maranda.

Implementatie bij de assistenten: alles valt of staat met een goede implementatie. Niet omdat Sendi zo lastig is, maar omdat in de waan van de dag dingen worden vergeten. Soms vergeet je gewoon welke mogelijkheden er zijn. Daarom is het belangrijk om in het begin te sturen op het gebruik van Sendi. Na een tijdje zit het er in gebakken en gebruik je het automatisch. Zoals bij elke nieuwe gewoonte is het even wennen.

Tip voor andere praktijkmanagers en assistenten: vraag een demo-account aan. Zodat je kunt laten zien waarom je Sendi wilt in je praktijk. Dit account is gratis en vrijblijvend.

Een paar dagen later vroegen we nog hoe het ging: Maranda, praktijkmanager: daar vraag je mij wat. Ik kan alleen maar zeggen dat zowel artsen, DA als POH enthousiast zijn.

Deel dit bericht

Minder werkdruk, betere zorg. Probeer Sendi twee maanden gratis uit!