Snelle en nauwkeurige online triage en klachtbeoordeling

Met Sendi kunt u snel, gemakkelijk en veilig foto’s opvragen en beoordelen van de patiënt door middel van een Sendi-SMS.

Meer tijd voor de patiënt

Verhoog het aantal digitale consulten zonder dat u aandacht voor uw patiënt of kostbare tijd verliest.

Effectiever triageproces

Optimaliseer uw triageproces door een snelle en nauwkeurige beoordeling via beeld. Een vermindering van het aantal fysieke consulten resulteert in een lagere werkdruk.

Eenvoudig voor praktijk en patiënt

Patiënten hebben geen app of DigiD-inlog nodig. Sendi is geïntegreerd met Medicom, (binnenkort) Sanday en Thuisarts.nl.

Tijdelijk 2 maanden i.p.v. 2 weken!

"Het fijne is dat het oordeel uitgesteld kan worden."Marion Vervoort, Teamleider HAP
Lees verder
"Het is echt zo'n makkelijk systeem."Drs. E.H. Krutwagen, huisarts
Lees verder
"Sendi vergroot het werkplezier van de triagist"Daniëlle Noorlander, Locatiemanager
Lees verder
"Eenvoud voor arts en patiënt is een grote toegevoegde waarde."Drs. L.M. Voorkamp, huisarts
Lees verder
"We kunnen patiënten sneller geruststellen"Michelle van Herk, praktijkmanager
Lees verder
"Iedereen kan met Sendi werken zonder ingewerkt te worden!"Linda de Bruin, teamleider HAP
Lees verder

Verbeterde triage van de hulpvraag

Sendi kan als digitale applicatie het triëren op de huisartsenpost verbeteren door middel van beeldmateriaal. De introductie van Sendi in het zorglandschap van de huisarts verbetert het bepalen van de urgentie op de huisartsenpost en vergroot het percentage hulpvragen dat op afstand is af te handelen. Dit was één van de resultaten van het onderzoek van Drs. J.P.W. Wensveen.

Efficiënt voor u, eenvoudig voor de patiënt

Sendi is een AVG-proof platform dat huisartsen, assistenten en triagisten ondersteunt in hun dagelijkse werk. Met slechts één SMS-bericht kunnen zorgverleners snel een foto opvragen. Zonder een app te hoeven downloaden of te moeten inloggen, sturen patiënten eenvoudig en veilig een foto op van hun klacht.

Het resultaat? Effectieve triage, kortere gesprekstijden, efficiëntere praktijkvoering en minder overbodige fysieke consulten.

Probeer het zelf en laat het zien aan uw collega's

Vraag een Sendi demo account aan!

Met een demo account kunt u inloggen in de demo omgeving van Sendi. Hier kunt u zelf ervaren hoe Sendi werkt door sms’jes te versturen en foto’s te uploaden. Ook kunt u het eenvoudig laten zien aan uw collega’s!

Laat uw e-mailadres hieronder achter. Wij maken een demo account voor u aan en sturen zo snel mogelijk de inloggegevens per mail aan u toe.

Integraties

Fotoconsulten worden nog efficiënter dankzij integraties met Medicom, Sanday en Topicus. Deze integraties bieden huisartsen en praktijkassistenten een eenvoudige en veilige manier om patiëntfoto’s te beoordelen, ontvangen en bewaren direct vanuit de patiëntendossiers. Hierdoor worden foutgevoelige en tijdrovende handelingen zoals het overtypen van patiëntgegevens geëlimineerd. Bovendien voldoen de integraties aan de nieuwste privacyvoorschriften, waardoor de uitwisseling van patiëntinformatie veilig verloopt. Via Sendi kunt bovendien heel eenvoudig een zelfzorgadvies van Thuisarts.nl sturen naar uw patiënt.

Deze integraties maken fotoconsults eenvoudiger en effectiever, waardoor zorgverleners betere zorg kunnen bieden aan hun patiënten.

Ontstaan vanuit de praktijk

Geïnspireerd door de zorgcarrière van haar moeder richtte Megan Medi-Link op en ontwikkelde Sendi. Het doel was een oplossing die voor iedere patiënt toegankelijk is. Leeftijd, technische vaardigheden of taalbeheersing mochten hierbij geen barrières vormen. Daarnaast moest het product natuurlijk voldoen aan strenge privacywetgeving. Het resultaat is een gebruiksvriendelijk en AVG-proof platform. Nu is de missie van Medi-Link om met Sendi het werk van alle zorgverleners makkelijker te maken.

Reviews

Marion Vervoort
Teamleider HAP - Regio Gouda
Lees verder
De triagist heeft met Sendi de hulp van een extra visueel. Het fijne is ook dat het oordeel uitgesteld kan worden. Zo hoef je niemand te storen.
Drs. E.H. Krutwagen
Huisarts - Provincie Zuid-Holland
Lees verder
Het is echt zo'n makkelijk systeem. Vele malen makkelijker dan hoe we het hiervoor deden! We blijven er absoluut mee werken.
Daniëlle Noorlander
Teamleider HAP - Regio Rotterdam
Lees verder
Sendi vergroot het werkplezier van de triagiste door de toegevoegde afwisseling. Dankzij Sendi kunnen wij consulten voorkomen. We besparen op tijd en kosten.
Drs. L.M. Voorkamp
Huisarts - Regio Den Haag
Lees verder
Ons doel van het gebruik is het makkelijk en veilig delen van foto´s en tijdsbesparing voor de patiënt. Eenvoud voor arts en patiënt is een grote toegevoegde waarde.
Natasja
Doktersassistente - Regio Rotterdam
Lees verder
Ik kan jullie alleen maar tienen geven op het gebied van het product. Wij zijn uiterst tevreden. Ik raad Sendi aan iedereen aan.
Michelle van Herk
Praktijkmanager - Regio Eindhoven
Lees verder
Het gemak dat wij ervaren is groot. Naast dat we minder mensen op het spreekuur hebben kunnen we dankzij Sendi patiënten ook sneller geruststellen.
Linda de Bruin
Teamleider HAP - Regio Veldhoven
Lees verder
Iedereen kan met Sendi werken zonder ingewerkt te hoeven worden! Een belangrijk onderdeel van de applicatie is het terug kunnen reageren middels SMS, en zien dat het bericht gelezen is.

Sendi vergeleken met andere oplossingen

Sendi

Patiëntenportaal

E-mail (beveiligd)

WhatsApp

Huisartsenpraktijk

Efficiënt werkproces

Foto's van hoge kwaliteit inclusief zoomfunctie

Ondersteuning triage

Integratie Thuisarts.nl

Gebruik op meerdere werkplekken

Patiënt

Sendi

Patiëntenportaal

E-mail (beveiligd)

WhatsApp

Foto's versturen met één SMS

Instructies in meerdere talen

Gebruiken zonder DigiD

Veiligheid & Privacy

Sendi

Patiëntenportaal

E-mail (beveiligd)

WhatsApp

AVG-proof

Data opgeslagen in West-Europa

Complete logging

Probeer Sendi tijdelijk 2 maanden Gratis i.p.v. 2 weken

Probeer alle functies van Sendi tijdelijk 2 maanden gratis i.p.v. 2 weken. Binnen vijf minuten geregeld, stopt automatisch en geen betaalgegevens vereist.